Fritovací hrnce do domácnosti? Budete překvapeni, jak výborné elektro mohou být!

Fritování jako takové je jednou z úprav, kterou mají lidé všeobecně nejraději. Popularitu fritování po celém světě roznesly především populární fastfood řetězce, pro jejichž provoz je fritéza víceméně naprosto nepostradatelnou záležitostí.

Fritování jako takové je jednou z úprav, kterou mají lidé všeobecně nejraději. Popularitu fritování po celém světě roznesly především populární fastfood řetězce, pro jejichž provoz je fritéza víceméně naprosto nepostradatelnou záležitostí. 

Ostatně ani celá řada normálních restaurací by si nedokázala představit přípravu svého menu, aniž by k dispozici neměli kuchaři také fritézu. Jenže co takhle mít vlastní fritézu i doma? Přijde vám to jako hloupost? Pak jste určitě na omylu! Domácí fritézy jsou totiž opravdu důmyslné elektro, které vám nabídne mnohem více, než si jen dokážete představit.

Fritování není to jediné, co mohou umět

V mnoha případech se může stát, že narazíte na takové domácí elektro, pro které je fritování pouze jednou z mnoha vlastností, kterou jinak nabízí. Multifunkční zařízení s integrovanou fritézou většinou nabízí mimo fritování také další nejběžnější úpravy, jako může být suché pečení, úprava ve vodní lázni, nebo kombinace horka a páry.

Zkrátka jde opravdu o velice kompletní elektro, které může celou řadu povinností v kuchyni jednoduše vyřešit jediným kliknutím. A to především díky tomu, že namísto několika různých přístrojů, máte k dispozici jeden, který disponuje mnoha skvělými schopnostmi.

Jde to dokonce i zdravě!

A možná vás to opravdu překvapí, ale v našem sortimentu najdete i takové fritézy, které dokáží opravdu extrémně zdravě připravit pokrmy. Fritování jako takové se ukázalo ve světle zdravějších úprav jídla. Pokud totiž máte čerstvý a rozpálený olej, tak se surovina zatáhne dříve, než se napustí tukem. Fritézy tak rozhodně produkují striktně tučná jídla.

Specialitkou jsou ale i takové fritézy, které ke své funkci vůbec nepotřebují žádný olej. Jedná se o speciální edice, které namísto oleje používají horký vzduch.