Jak vybrat vhodný odšťavňovač?

Jak vybrat vhodný odšťavňovač? Zamyslíme-li se nad tím, jak získat co nejefektivněji a bez ztráty vitamínů šťávu z našeho oblíbeného ovoce, může nás napadnout spousta možných způsobů.

Zamyslíme-li se nad tím, jak získat co nejefektivněji a bez ztráty vitamínů šťávu z našeho oblíbeného ovoce, může nás napadnout spousta možných způsobů. Co takhle pro tento účel zvolit nejefektivnější a nejkvalitnější postup, a to použít odšťavňovač. Dokážete si však ve specializované prodejně pro sebe vybrat ten nejvhodnější? Mnoho zákazníků upřednostňuje produkty za nízké ceny, avšak toto se nejvíce podepisuje na kvalitě a životnosti přístroje. Nebo je tomu u vás naopak a věříte tomu, že čím je dražší, tím je produkt lepší?

 

Velikost odšťavňovače

V našem obchodě nabízíme různé odšťavňovače. Vybírat můžete hned z několika typů. Jedním z parametrů, nad kterými musíte přemýšlet jako první, je velikost přístroje. Chcete jej umístit na kuchyňskou linku, kde je málo místa, nebo volíte prostornější umístění? Nebojte se, pro oba případy máme řešení. Najdete u nás jak velké, tak i menší stroje.

 

Úkol odšťavňovače

Odšťavňovač je pomocníkem, který vám pomůže během malého okamžiku připravit váš oblíbený nápoj, jenž je bohatý na vitamíny, antioxidanty a další zdraví prospěšné živiny. Pokud nejen rádi pijete ovocné či zeleninové šťávy, ale například ovoce i sušíte, můžete přemýšlet o pořízení sušičky potravin.

 

Design odšťavňovače

Naše odšťavňovače, ale i lisy na ovoce či zeleninu jsou považovány za moderní a designové. Jejich předností je snadná ovladatelnost a velké množství vychytávek.

 

Příslušenství

Nabízíme modely s drip-stop systémem proti odkapávání. Dále jsou přístroje vybaveny filtrem s velmi jemným sítkem z nerezové oceli, postranním systémem zajištění a širokým trychtýřem pro pohodlnou manipulaci.

 

Přednosti odšťavovače

Odšťavňovače jsou velmi výkonné, dokáží udržet stálé otáčky, pracují bez hluku a šťávy z nich jsou výtečné. Můžeme s nimi tedy připravit nápoje pro naši návštěvu, nebo potěšit sebe.