Nádobí z našeho eshopu

V nabídce našeho internetového obchodu najdete především nádobí, které splňuje požadavky pro moderní a zdravou gastronomii.

Nabízíme kvalitní hrnce a všelijaké pánve s nepřilnavým povrchem, z odolných a kvalitních materiálů, jako jsou zejména teflon a nerez. Samozřejmě zde najdete i mnohé další potřebné vybavení do své kuchyně.

 

Nezbytné nádobí do Vaší kuchyně!

Mezi nejpoužívanější klasické nádobí patří hlavně klasické hrnce. V našem sortimentu proto najdete nerezové hrnce pro různé využití a taktéž různých velikostí. 

Velmi oblíbené jsou pak i tlakové hrnce v moderním, nerezovém provedení. Tento velký pomocník Vám ušetří mnoho času při Vašem každodenním vaření a ušetří taktéž spoustu energií, které jsou velmi drahé. Investice se tedy jednoznačně vyplatí. Z použití tlakového hrnce již nemusíte mít obavy. Díky moderním technologiím Vás ochrání důmyslná pojistka, proto se Vaše vaření stane rychlým a bezpečným zároveň. 

Taktéž najdete velice širokou nabídku, kde hrají hlavní roli pánve. Protože každý má rád jiný způsob vaření a přípravy jídel všeobecně, jsou u nás k dostání pánve grilovací, nadčasové titanové a keramické pánve, ale i elektrické, takzvané remosky. Ty jsou vhodné například pro dovolené, nebo do míst, kde není k dispozici sporák, či varné plotýnky, ale pouze elektřina.

 

Ukrojte si kousek navíc!

Při veškeré přípravě Vašich pokrmů se neobejdete bez kuchyňských nožů. Zakoupit je můžete i zde. V nabídce jsou k dostání jak jednotlivě, tak i jako celistvé sady. Kuchyňské nože využijete při krájení chleby, cibule, masa i zeleniny. Na každou činnost se však hodí jiný nůž, proto je potřeba svou domácnost vybavit různými typy tak, aby Vaše krájení bylo snadné a pohodlné. Na zeleninu je například nejvhodnější keramický nůž, který snadno protne i měkčí slupku rajčete. Pro pečivo je zase lepší nůž s vroubky. Pro veškeré další využití jsou pak mání různé délky nožů s různými velikostmi čepelí. 

 

Klasika do každé kuchyně v moderním pojetí!

Naprostým základem snad v každé kuchyni jsou pak rychlovarné konvice, které nám důvěrně slouží každý den. V naší nabídce najdete kvalitní sortiment různých velikostí, různých provedení a především různých atraktivních a barevných designů. Tento oblíbený spotřebič může dotvářet atmosféru Vaší kuchyně a přitom Vám i prakticky posloužit a ušetřit tolik drahocenný čas.