Potěšte svoji přítelkyni nebo ženu kvalitní žehličkou na vlasy

Žehlička na vlasy se stala jedním z nejoblíbenějších elektronických doplňků, které se starají o zdravé vlasy žen. Jenže laciné a nekvalitní žehličky na vlasy mohou namísto pomoci přinést akorát suché konečky a dokonce lámavé a opadavé vlasy, které nebudou žádné ženě dělat radost. Vyplatí se proto investovat do kvalitnějších žehliček a jednou z těch, které vám dnes představíme je Rowenta SF 6220!

Žehlička na vlasy se stala jedním z nejoblíbenějších elektronických doplňků, které se starají o zdravé vlasy žen. Jenže laciné a nekvalitní žehličky na vlasy mohou namísto pomoci přinést akorát suché konečky a dokonce lámavé a opadavé vlasy, které nebudou žádné ženě dělat radost. Vyplatí se proto investovat do kvalitnějších žehliček a jednou z těch, které vám dnes představíme je Rowenta SF 6220!

Proč jsou dražší žehličky o tolik lepší pro vlasy?

Otázkou zůstává, jestli není kult kvalitních a zároveň zdravějších žehliček na vlasy jen takový jeden velký marketingový trik. Možná vás to překvapí, ale opravdu to tak ani zdaleka není. Žehličky na vlasy v levnějším provedení totiž fungují jen na bázi samotných topných tělísek, zatím co nemají žádné podpůrné mechanismy.

Oproti tomu kvalitní domácí elektro jako je zmíněná Rowenta SF6220 má několik speciálních systémů. Zaprvé ochranu vlasů zprostředkovává dotek s odolnými keramickými plochami, které nejsou pro vlasy tak agresivní. Zadruhé je pak v praxi použitá například i ionizační technologie, která pomáhá načechrání a kvalitnímu oddělení vlasů od sebe.

S ochranou vlasů pomohou speciální balzámy 

Kvalitní domácí elektro ale není jen to jediné, co zdravé vlasy udrží a ochrání. Na jedné straně tu máme spoustu skvělých vymožeností jako je ionizační generátor, nebo dokonce i prvky na vlnky nebo větší lesk vlasů. 

Na druhé je ale potřeba stále ochraňovat vlasy standardními metodami. Proto se stále vyrábí a hojně používají balzámy na vlasy, které jsou určeny pro používání s žehličkami. Některé jsou ve sprchové variantě, některé jako sprej nebo jemný balzám, který se vmasíruje do konečků vlasů. Ve všech variantách ale mají jediný úkol – chránit vlasy při používání před vysušením a zničením žehličkou.