Vytírání a vysávání v jednom? Díky Rowenta to není žádný problém!

V našem sortimentu najdete ohromné množství opravdu zajímavých kousků, které vám pomohou s každodenní péčí o sebe, svoji domácnost nebo s každodenním vařením. Moderní domácí elektro tak nabízí spoustu možností, jak udělat všední život mnohem příjemnější a jednodušší.

V našem sortimentu najdete ohromné množství opravdu zajímavých kousků, které vám pomohou s každodenní péčí o sebe, svoji domácnost nebo s každodenním vařením. Moderní domácí elektro tak nabízí spoustu možností, jak udělat všední život mnohem příjemnější a jednodušší.

Z našeho sortimentu jsme se rozhodli vám představit jeden z populárních kousků. Jedná se o vysavač Rowenta série RY 7777, který patří mezi dražší, ale nejkvalitnější vysavače této společnosti na trhu. Co vše umí a co od něj můžete očekávat? To vám představíme na následujících řádcích!

Tři funkce v jediném přístroji

Od vysavače byste normálně očekávali jen jedinou funkci. Pochopitelně by to bylo vysávání. Nová Rowenta ale může nabídnout ještě mnohem víc. Tohle multifunkční domácí elektro vám mimo vysávání nabízí také vytírání. 

Celkem můžete využít jednoho ze tří módů. První dva je samotné vysávání a vytírání. Třetím módem je potom hybridní mód, který se postará o vysávání a vytírání zároveň. Zatím co v přední části vysavače dochází ke klasickému vysávání, tak zadní část se stará za pomoci rotačních kartáčů o okamžité vytírání.

Spousta utilit, které vám pomůžou s úklidem

Při vytírání používá Rowenta mimo klasického kartáče také parního čištění. Parní čištění je výjimečné v tom smyslu, že likviduje bakterie a viry na čištěných plochách. Je tak formou nejen čištění, ale také desinfekce. Mimo bakterií pochopitelně teplotu páry nepřežijí ani roztoče a malí škůdci, takže je podobný přístroj vhodný do domácnosti s chlupatými mazlíčky.

Spousta dalších utilit, které jsou součástí vysavače vám pak pomohou s dokonalým čištěním. Příklad mohou být filtry na vonné směsi. Díky nim svůj domov nejen, že dokonale vyčistíte, ale také svěže provoníte do posledního zákoutí.