Zdravé a chutné domácí limonády jediným kliknutím. Výrobce ze Skandinávie je rozšířil po celém světě

V posledních letech se stále více dostává do popředí důraz na kvalitní a zdravou stravu v domácnostech. Kdo se tomuto fenoménu věnuje, tak i zná jednu z největších ironií v oblasti zdravé stravy. A to tu, že většinu nezdravých kalorií mnohdy nepřijímáme v jídle, ale přijímáme je v nápojích.

V posledních letech se stále více dostává do popředí důraz na kvalitní a zdravou stravu v domácnostech. Kdo se tomuto fenoménu věnuje, tak i zná jednu z největších ironií v oblasti zdravé stravy. A to tu, že většinu nezdravých kalorií mnohdy nepřijímáme v jídle, ale přijímáme je v nápojích.

V domácnosti jsou přitom největším hitem sladké nápoje, které rozhodně nejsou nejzdravější možností, jak se starat o svůj domácí pitný režim. Ale existují i takové domácí spotřebiče, které nám mohou v tomto snažení pomoci. A největším hitem je v tomto ohledu na sto procent Sodastream původem ze Skandinávie.

O co se vůbec jedná?

Sodastream je značka přípravných domácích spotřebičů na sodu. Určitě si starší z vás pamatují, že v minulém režimu byly extrémně oblíbené flašky na sodu, které se plnily klasickou vodou a přes bombičky se později nasytila voda o nové bublinky. Velice podobný proces realizuje i Sodastream, jenom ale s tím, že se jedná o mnohem čistější a efektivnější způsob přístupu.

Příchutě i vybavení přesně podle vás

Mimo toho všeho se navíc jedná o domácí elektro, které je doslova specifické tím, jak se prodává. Už v základu si můžete vybírat z celé řady funkčních i designových řešení samotného generátoru na sodu, ale také vybavení jako jsou flašky nebo první bombičky v rámci „starter-pack“.

Mimo toho můžete počítat i s tím, že najdete k těmto generátorům opravdu velké množství příslušenství. A to ať už se bavíme o samotných flaškách, do kterých se soda vyrábí, nebo dokonce o jednotlivých příchutích. Základem úspěchu pro Sodastream je totiž ohromný výběr, který nabízí svým uživatelům. Příchutě najdete jak vlastní, tak dokonce i hostované populární nápoje jako je Sprite, Fanta, Pepsi a další spousta populárních nápojů.